Bactakleen UltraMist

Tanúsítványok

A világ vezető tanúsító cégei, például az SGS és a TÜV által tesztelt Ultra Mist Solution megfelel a szigorú szabályozási szabványoknak, beleértve a TGA (Therapeutic Goods Administration) fertőtlenítési tesztet és az EN szabványokat.

A Bactakleen Ultra Mist Solution tartósságát a Chemlab (Malajzia) tanúsítja. Már egyetlen kezelés bizonyítja, hogy a baktériumok és a penész szaporodása a kezeléstől számított 3 hónapig jelentősen csökken, tehát az Ultra Mist Solution természetes antibakteriális hatásának tartósságát bizonyítja.

TÜV, SGS Koronavírus tesztek

TÜV Vizsgálati jegyzőkönyv baktericid hatásról

CHEMLAB Legionella baktérium teszt

TÜV Vizsgálati jegyzőkönyv fungicid hatásról

CHEMLAB Tanúsítvány 1-8 hetes tartósságról

A Bactakleen Ultramist  anyag humán koronavírusra gyakorolt hatását vizsgálták az EN 14476:2013 szabvány szerint – sikeres eredménnyel!

Mindkét anyag több, mint 99,99%-os hatékonysággal győzi le a kórokozót, így bizonyítást nyert, hogy nem csak baktériumok és gombák, spórák, de vírusok ellen is sikeresen alkalmazhatók!
A dokumentumot a svájci központú SGS tanúsító intézet és laboratórium bocsájtotta ki.

Bactakleen UltraMist és egyéb antibakteriális fertőtlenítés hatásossága

HEPA Filter Ózon UV Ionizálás Bactakleen UltraMist
Baktériumok alacsony közepes közepes alacsony magas
Szagok alacsony közepes alacsony közepes magas
Poratkák alacsony alacsony közepes alacsony magas

Globális megbízhatóság

A Bactakleen Ultra Mist Solution egyre több országban kap elismerést. Több, mint 52 országban van jelen, mint elismert márka, mely a hatékony antibakteriális kezelések által lett népszerű.

Jelenleg a Bactakleent az alábbi márkaszervízek használják a járművek légkondicionáló fertőtlenítésére, és extra szolgáltatásként kínálják az autótulajdonosok számára is.

MEGRENDELÉS

FERTŐTLENÍTSEN MÉG MA!

15 + 9 =

E-mail cím: info@sterilehome.hu

Telefonszám: 70/396-9620

Címünk: Ágfalva, Patak u. 45, 9423

PARTNEREINK