Ózonos fertőtlenítés

⇒ Elpusztítja a kórokozókat
⇒ Elpusztítja a klímaberendezésben előforduló baktériumokat
Hatásos védelmet nyújthat az allergénekkel szemben
Hatékony védelem atkák ellen
Megszünteti a kellemetlen szagokat

0670/396-9620

FERTŐTLENÍTSEN MÉG MA!

Hogyan működik?

Az ózonos fertőtlenítést nagy teljesítményű géppel végezzük.
Ez a  generátor kifejezetten a beltéri levegő professzionális kezelésére lett kifejlesztve. A rendkívül hatékony generátorral még az intenzív szagok is gyorsan és hatékonyan semlegesíthető. A nagy teljesítményű ózongenerátor ellensúlyozza a levegőben található szennyeződéseket és így megtisztítja ezt az allergénektől, káros penészspóráktól, kellemetlen állat és cigaretta szagoktól. Ezenkívül a generátor kereskedelmi használatra is tökéletes mint például autóműhelyekben, beltéri felújításoknál, hulladék és tisztításkezelő helységekben vagy a szállodaiparban is.

Az ózongenerátor vegyszermentes, ózongáz termelésével tudja fertőtleníteni és szagtalanítani épületek belső terét. Nem helyettesíti a takarítást, portörlést, ezért a nagyobb komfortérzet érdekében célszerű egy alaposabb nagytakarítást végezni előtte a lakásban!
Helységek kezelésének hossza max. 1-5 óra szellőztetéssel egybekötve.

Mennyi ideig tart a fertőtlenítés? 

A fertőtlenítés időtartama függ a helyiség nagyságától. Átlagosan 1-2 órát vesz igénybe. 
Ózon csakis zárt helyiségekben használható, amelyekben nem tartózkodnak emberek vagy (házi-)állatok. A helyiségbe a kezelés után csak 2 óra elteltével szabad belépni. Ezután minimum 30 percen keresztül szellőztetni kell. 

 

MEGOLDÁS VÍRUSOK ELLEN!

MEGOLDÁS BAKTÉRIUMOK ELLEN!

MEGOLDÁS GOMBÁK ÉS PENÉSZ ELLEN!

MEGOLDÁS A SZAGOK ELLEN!

Hol alkalmazhatjuk?

Az ózonos fertőtlenítést használhatjuk bármilyen zárt téren. Gyakran használjuk klímaberendezések tisztítására is. Az alábbiakban felsoroltunk példákat, melyek azok a helyek, ahol a leginkább érdemes, sőt ajánlott az ózonos fertőtlenítést elvégezni!

Családi házak, lakások

dohos pincék

Orvosi rendelők

klímaberendezések

hotelszobák,apartmanok

könyvtárak, oktatási intézmények

cukrászdák, éttermek

Irodák, tárgyalók

közlekedési eszközök

Ózonos fertőtlenítés

LAKÁSOK, HÁZAK, GÉPJÁRMŰVEK, EGYÉB HELYSÉGEK

A feltüntetett árak 3 méteres belmagasságig érvényesek, és kizárólag az ózongázzal történő eljárást foglalják magukban, egyéb takarítási folyamatokat nem tartalmaznak. Sopronban és Ágfalván a kiszállás díjtalan, (kivétel személygépjármű kezelése esetén). Sopron környéki kiszállás esetén kollégáink bruttó 100Ft/km kiszállási díjat számolnak fel. Az erősen szennyezett térben, fokozott eljárás igénylése esetén egyedi árajánlatot biztosítunk. Keressen minket bizalommal!

Az árajánlat kéréssel nem kötelezi el magát semmire, nem jelent automatikus szerződéskötést, és nincs semmi további költsége. 

Cégünknek megküldött e-mailjeit és az abban lévő személyes adatokat, így az Ön nevét és e-mail címét,telefonszámát a StrerileHome.hu kizárólag abból a célból kezeli, hogy Önnel a kapcsolatot felvegye, válaszoljon levelére, illetve az abban foglalt kérést megvizsgálja, teljesítse. Más célra ezen adatokat nem kezeljük. Ezen adatkezelésünk jogalapja az Ön azon jogos érdeke, hogy megkeresésére válaszoljunk.

Árajánlat kéréséhez kérem töltse ki a kért adatokat és hamarosan keresni fogjuk az ajánlatunkkal.

MEGRENDELÉS

FERTŐTLENÍTSEN MÉG MA!

9 + 14 =

E-mail cím: info@sterilehome.hu

Telefonszám: 70/396-9620

Címünk: Ágfalva, Patak u. 45, 9423

PARTNEREINK