Bactakleen Bio nano-technológiás fertőtlenítés

⇒ Vegyszermentes
⇒ Használata után nincs szükség szellőztetésre
⇒ A helyiségből nem szükséges eltávolítani sem növényt, sem háziállatot
⇒ Hosszan tartó hatás az általa képezett kórokozó ellenes köd rétegnek

A Bactakleen Ultramist  anyag humán koronavírusra gyakorolt hatását vizsgálták az EN 14476:2013 szabvány szerint – sikeres eredménnyel!

Mindkét anyag több, mint 99,99%-os hatékonysággal győzi le a kórokozót, így bizonyítást nyert, hogy nem csak baktériumok és gombák, spórák, de vírusok ellen is sikeresen alkalmazhatók!
A dokumentumot a svájci központú SGS tanúsító intézet és laboratórium bocsájtotta ki.

Bactakleen Ultra Mist

A Bactakleen Ultra Mist egy hosszan tartó antibakteriális és vírusellenes hatású növényi koncentrátum, amelyet köd formájában egy porlasztó készülék segítségével juttatunk el minden felületre.

A berendezés az UltraMistet nagyon finom részecskékké porlasztja, amelyek maguktól akár órákig is lebeghetnek a levegőben. Annak érdekében, hogy minden kis cseppecske valamely tárgy felületére kerüljön és ott kifejtse antibakteriális és vírusellenes hatását légmozgást idézünk elő.
Járművekben ez a benti levegőkeringtetéssel érhető el, szobákban, termekben a klímaberendezés bekapcsolásával (ha van), vagy ventilátorral valósítható meg. 

A köd mozgásba jön és a cseppek a tárgyakkal érintkezve megtapadnak azok felületén. A cseppeket alkotó növényi hatóanyag percek alatt elpusztítja a jelenlévő baktériumokat, deaktiválja a vírusokat, miközben egy több hónapig aktív antibakteriális és vírusellenes réteget hoz létre.

Az eljárás élőlényekre nem veszélyes! 

Az eljárás nem veszélyes, az anyag emberre, állatra, növényekre nem ártalmas. Nem kell a virágokat, kis kedvenceket eltávolítani a helységből. Emberek jelenlétét csak azért nem javasoljuk a kezelés alatt, mert a jelentősen lecsökkent látótávolság közbeni helyváltoztatásnál történhetnek kisebb balesetek – különösen gyerekeknél (imádnak szaladgálni a ködben).

Mennyi ideig tart a fertőtlenítés? 

A kezelés ideje a tér nagyságától függ. A szükséges mennyiségű antibakteriális és vírusellenes növényi koncentrátum bevitele percek alatt megtörténik. Hosszabb idő a köd felületre juttatása, amely autóknál 10-15 perc, helységekben 1-2 óra az elérhető belső légmozgás erősségétől függően. Amint valamennyi kis cseppecske megtalálta helyét a felületeken, a kezelés véget ért, a jármű, vagy helység azonnal használatba vehető. Kellemes, enyhén növényi illat marad az eljárást követően, amely pár óra alatt elillan. Mivel a bevitt antibakteriális és vírusellenes koncentrátum nagyon kis mennyiségű, nem marad a felületen látható, vagy érezhető réteg.

 

Miért pont Bactakleen?

 A Bactakleen antibakteriális kezelés a következő hatásokkal bír

Hol alkalmazhatjuk?

Otthon és a munkahelyen töltjük el a legtöbb időnket, így kiemelkedően fontos ezeknek a helyeknek a tisztán tartása. A Bactakleent használhatjuk ezeknek a zárt tereknek fettőtlenítésére is, ráadásul szellőzőnyílásokban, klímaberendezésekben is fertőtlenít, mivel ez a növényi anyag minden apró résbe, repedésbe bejut a porlasztóberendezés segítségével.
Több nagy cég is alkalmazza a Bactakleen tisztítási eljárást, többek között a Mitsubishi, Toyota, Nissan. Járművek klíma és belső tereinek tisztítására is alkalmazhatjuk.
Családi járművek, illetve tömegközlekedésre használatos járművel tisztítására is alkalmazzuk.

Otthonok és munkahelyek

Irodaházak, házak, lakások

Közlekedési eszközök

Személygépkocsik, tömegközlekedési eszközök

Egészségügyi létesítmények

Kórházak, rendelők, várótermek

Oktatás

Bölcsödék, óvodák, iskolák

Üzletek, élelmiszeripar

Diszkontok, ABC-k, raktárak, gyárak

Fitness, sport

Fitness termek, sportcsarnokok

Szórakozás

Mozik, színházak, fürdők

Vendéglátás

Éttermek, bárak, étkezdék

Bactakleen Bio fertőtlenítés

LAKÁSOK, HÁZAK, GÉPJÁRMŰVEK, EGYÉB HELYSÉGEK

A feltüntetett árak 3 méteres belmagasságig érvényesek, és kizárólag a BIO – 100%-ig növényi alapú eljárást foglalják magukban, egyéb takarítási folyamatokat nem tartalmaznak. Sopronban és Ágfalván a kiszállás díjtalan, (kivétel személygépjármű kezelése esetén). Sopron környéki kiszállás esetén kollégáink bruttó 100Ft/km kiszállási díjat számolnak fel. Az erősen szennyezett térben, fokozott eljárás igénylése esetén egyedi árajánlatot biztosítunk. Keressen minket bizalommal!

Az árajánlat kéréssel nem kötelezi el magát semmire, nem jelent automatikus szerződéskötést, és nincs semmi további költsége. 

Cégünknek megküldött e-mailjeit és az abban lévő személyes adatokat, így az Ön nevét és e-mail címét,telefonszámát a StrerileHome.hu kizárólag abból a célból kezeli, hogy Önnel a kapcsolatot felvegye, válaszoljon levelére, illetve az abban foglalt kérést megvizsgálja, teljesítse. Más célra ezen adatokat nem kezeljük. Ezen adatkezelésünk jogalapja az Ön azon jogos érdeke, hogy megkeresésére válaszoljunk.

Árajánlat kéréséhez kérem töltse ki a kért adatokat és hamarosan keresni fogjuk az ajánlatunkkal.

MEGRENDELÉS

FERTŐTLENÍTSEN MÉG MA!

12 + 10 =

E-mail cím: info@sterilehome.hu

Telefonszám: 70/396-9620

Címünk: Ágfalva, Patak u. 45, 9423

PARTNEREINK